Het beste onderhoud voor platte daken

Laat uw dak vervangen door Dakdekkersbedrijf DDI

Vraag hier uw offerte aan voor onderhoud of renovatie aan uw plat dak

WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLAND

Gratis eerste dakinspectie

Bent u benieuwd of uw dak nog in goede staat is? Laat uw dak de eerste keer gratis en vrijblijvend door ons controleren en voorkom extra kosten door achterstallig onderhoud.

Vertrouwen en vakmanschap

Vertrouwen, vakmanschap en klantenservice staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan dan ook te werk in de overtuiging dat een duurzame relatie met onze klant bij onze hoogste prioriteiten behoort.

24/7 daklekkageservice

Bij lekkages is het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt om te voorkomen dat kleine lekkages grote gevolgen hebben. Speciaal hiervoor is er altijd iemand bereikbaar voor spoedgevallen.

Tevredenheidsgarantie

Bij ons staat kwaliteit voorop! We maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en geven op al onze werkzaamheden Tevredenheidsgarantie.

Platte daken

Platte daken zijn een fascinerend onderdeel van moderne architectuur, vol met unieke voordelen en bijzondere uitdagingen. Een plat dak biedt niet alleen extra leefruimte en gebruiksgemak, maar speelt ook een cruciale rol in de duurzaamheid van een gebouw. Het is echter belangrijk om de juiste materialen te kiezen en regelmatig onderhoud te plegen om lekkages en structuurschade te voorkomen. Of je nu overweegt een nieuw plat dak te installeren of een bestaand dak te renoveren, het begrijpen van de nuances van platte daken ten opzichte van pannendaken kan een wereld van verschil maken. In deze post zullen we de belangrijkste aspecten en de meest effectieve onderhoudstips verkennen.

Inhoudsopgave

Schakel op tijd een expert in

Platte daken hebben dus veel onderhoud nodig om grotere problemen te voorkomen. In de meeste gevallen gaat het hier om het schoonmaken van het dak en het verwijderen van afval. Zo krijg je een kleiner risico op lekkages en dus ook geen waterschade binnenshuis. Kleine schade, zoals bijvoorbeeld scheurtjes of zwakke plekken op het dak, zorgen voor een grotere onderhoudspost. Het is dan van belang om een expert in te schakelen om uw dak weer helemaal naar behoren te maken en de renovatie uit te voeren. Hiervoor wordt altijd eerst een inspectie uitgevoerd om te bepalen wat de ernst van de situatie is.

Ruim 14.573 klanten hebben hun dak bij ons laten repareren

Willem Wijnhout
Willem Wijnhout
Lees verder
Zeer goede ervaringen met de dakinspecteur. Een daklekkage was snel en adequaat opgelost. Dezelfde dag nog langsgekomen en gerepareerd. Verborgen gebreken werden netjes gemeld door Nick inclusief een oplossingsrichting met prijskaartje. Dit leidde tot wat meerwerk. Van begin tot het einde is alles soepel verlopen en gerepareerd. Bedankt mannen
Fons Liebregts
Fons Liebregts
Lees verder
Wij zijn bijzonder tevreden over zowel de klantvriendelijkheid als de deskundigheid van De dakinspecteur. In de begeleiding van het door de storm beschadigde dak hebben zij alles uit handen genomen wat betreft de sloop en opbouw. Kortom, complimenten en een aanrader! Een groot team met vakmensen klaarde de klus in 2 dagen en ruimde ontstane rotzooi op stoepen systematisch op.
Piet Fenter
Piet Fenter
Lees verder
Nick komt zijn afspraken na en als er iets tussenkomt dan neemt hij contact op. Binnen een week na de offerte ging hij al aan de slag met zijn team en was het binnen een week klaar. daken liggen er strak op en ze ruimen alles netjes op. misschien niet de goedkoopste, maar goede service en kwaliteit voor je dak.
Martijn Geutjes
Martijn Geutjes
Lees verder
Klantvriendelijk, zijn afspraken nagekomen, snelle (re) actie, duidelijke offerte en factuur, snelle aanvang werkzaamheden. Samengevat een positieve ervaring met de dakinspecteur. De jongens waren binnen 3 uur na het melden al op het dak aanwezig. Daarna gelijk vrijblijvend een offerte gekregen. Opdracht is ze gegund.
Ma ni
Ma ni
Lees verder
Na een grondige dakinspectie werd aan de hand van foto's uitgelegd wat er aan de hand was en welke oplossingrichting(en) er waren. Een eerlijk en helder advies met een prima offerte waren aanleiding om met De Dakinspecteur in zee te gaan voor vernieuwing van het pannendak van ons huis, dakraam en het platte dak van de aanbouw.
Akram Sabouni
Akram Sabouni
Lees verder
De Dakinspecteur is heel flexibel geweest bij onze opdracht en heeft uiteindelijk wat later dan gepland het werk conform afspraak uitgevoerd. Daarbij is de offerte gehanteerd. de communicatie is helder en altijd beleefd. Dit geeft een goed gevoel en vertrouwen. Onze wensen zijn in goed overleg en ben binnen de technische mogelijkheden uitgevoerd uitgevoerd.
Nick Van dijk
Nick Van dijk
Lees verder
Tijdens de storm (Ciara) waren een heleboel dakpannen van mijn dak gewaaid. Vanochtend waren David en Ricardo al bezig met nieuwe dakpannen te plaatsen. Daarnaast wezen ze me op schade bij mijn dakramen en hebben bij één een spoedreparatie uitgevoerd op lekkage te voorkomen. Daarnaast kreeg ik ook nog advies over het indienen van de schade bij de verzekering.
Wouter Straatman
Wouter Straatman
Lees verder
De dakbedekking van onze aanbouw was aan vervanging toe. Hierbij besloten om dit te laten vervangen door De Dakinspecteur vanwege de goede recensies op internet, de specialisatie en ervaring in daken. De offerte was zeer gedetailleerd en alle vragen erover zijn netjes beantwoord door Nick. Zeer vriendelijk en vakkundig!Kortom: Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Bert Timmers
Bert Timmers
Lees verder
Na de regen van afgelopen weken druppelde het water naar binnen.De lekkage bleek ontstaan door oude dakbedekking. Na een tijdelijke noodoplossing heeft De Dakinspecteur een aantal dagen geleden onze dakbedekking van het platte dak vervangen en is de lekkage verholpen. Nogmaals dank voor de snelle hulp Nicky! We zijn er blij mee. Vandaar ook de recensie, die mag je plaatsen.
Wim Bok
Wim Bok
Lees verder
Super werk geleverd! Ondanks de jonge leeftijd van deze ondernemers hebben zij goed gewerkt en de indruk achtergelaten verstand van zaken te hebben! Kan hen een ieder aanbevelen! Ik ben heel tevreden en blij met het werk van David en Ricardo. Al met al dik tevreden en ik kan deze partij dan ook aanbevelen. Reistijd was ongeveer 1 uur maar prijs deed het niet onder voor andere.
Rens De fvet
Rens De fvet
Lees verder
Ben tevreden over de werkzaamheden, de mannen leveren goed en net werk, ze zijn bekwaam, eerlijk, vriendelijk en hardwerkend. Prijs offerte en rekening zijn gelijk en duidelijk. Op basis van het aantal uren viel het bedrag nog mee. Dit hadden we iets hoger ingeschat. Ik zal ze voor de volgende klus ook zeker vragen en kan anderen ze ook aanbevelen. A+
Vorige
Volgende
daklekkage gevonden in het dak
Pannendak vervangen Zoetermeer

Dakbedekking voor een plat dak

Platte daken bieden talloze mogelijkheden als het gaat om dakbedekking. De keuze van het juiste materiaal is essentieel voor de duurzaamheid en functionaliteit van je dak. Laten we eens kijken naar de verschillende soorten dakbedekking en hun unieke eigenschappen.

Soorten dakbedekking

Er zijn diverse soorten dakbedekking voor platte daken, waaronder bitumen, EPDM, PVC, en TPO. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen, afhankelijk van het specifieke gebruik en de gewenste levensduur. De keuze hangt grotendeels af van factoren zoals klimaat, budget en persoonlijke voorkeuren.

Voor- en nadelen van verschillende soorten dakbedekking

Bitumen is bijvoorbeeld zeer duurzaam en goed bestand tegen weersinvloeden, maar kan last hebben van scheuren na verloop van tijd. EPDM, een synthetisch rubber, is uiterst flexibel en weerbestendig, maar kan duurder zijn. PVC is licht van gewicht en eenvoudig te installeren, maar kan minder milieuvriendelijk zijn. Ten slotte biedt TPO uitstekende thermische eigenschappen, maar kan gevoeliger zijn voor UV-schade.

Bij het kiezen van de juiste dakbedekking is het essentieel om de specifieke behoeften van jouw gebouw in overweging te nemen. Denk aan factoren zoals de lokale weersomstandigheden, het budget, en de verwachte levensduur van de dakbedekking. Het is van belang om te kiezen voor een materiaal dat niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de algehele esthetiek van je pand. Vergeet niet dat een kwaliteitsinvestering in dakbedekking uiteindelijk kan leiden tot aanzienlijke besparingen op onderhouds- en vervangingskosten.

Kosten dakbedekking

Factoren die de kosten beïnvloeden

De kosten van dakbedekking voor platte daken kunnen sterk variëren door verschillende factoren. Een belangrijke overweging is het type dakbedekking dat je kiest, zoals EPDM, bitumen of TPO. Andere factoren zijn de grootte van het dak, de arbeidskosten, en eventuele extra’s zoals dakisolatie. Het klimaat kan ook een rol spelen, omdat sommige materialen beter bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden.

Gemiddelde kosten voor verschillende soorten dakbedekking

Over het algemeen variëren de kosten sterk afhankelijk van het gekozen materiaal. EPDM, bij uitstek bekend om zijn duurzaamheid, heeft gemiddelde kosten tussen de €40 en €100 per vierkante meter. Bitumen, een populaire keuze vanwege zijn lagere kosten, varieert tussen de €35 en €75 per vierkante meter. TPO, een duurzamer en milieuvriendelijker alternatief, valt binnen een prijsklasse van €45 tot €90 per vierkante meter.

Wanneer je besluit welke dakbedekking voor jou geschikt is, is het cruciaal om zowel de initiële kosten als de totale levensduur te overwegen. EPDM staat bekend om zijn lange levensduur van tot wel 50 jaar, terwijl bitumen vaak minder lang meegaat maar eenvoudiger te repareren is. TPO biedt een balans tussen duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Gratis dakinspectie

Wilt u weten in welke staat uw dak zich bevindt en wilt u alleen advies?
Vraag dan de gratis dakinspectie van de Dakinspecteur aan. Onze ervaren dakdekkers controleren de staat van uw dak en bespreken met u het resultaat. Indien gewenst, ontvangt u na afloop een prijsindicatie.

Gratis eerste dakinspectie

Bent u benieuwd of uw dak nog in goede staat is? Laat uw dak de eerste keer gratis en vrijblijvend door ons controleren en voorkom extra kosten door achterstallig onderhoud.

Vertrouwen en vakmanschap

Vertrouwen, vakmanschap en klantenservice staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan dan ook te werk in de overtuiging dat een duurzame relatie met onze klant bij onze hoogste prioriteiten behoort.

24/7 daklekkageservice

Bij lekkages is het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt om te voorkomen dat kleine lekkages grote gevolgen hebben. Speciaal hiervoor is er altijd iemand bereikbaar voor spoedgevallen.

Tevredenheidsgarantie

Bij ons staat kwaliteit voorop! We maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en geven op al onze werkzaamheden Tevredenheidsgarantie.

Plat dak vervangen

Wanneer is vervanging noodzakelijk?

De noodzaak om een plat dak te vervangen kan ontstaan door verschillende redenen, zoals lekkages, beschadigingen of veroudering van de materialen. Ouder wordende daken verliezen vaak hun waterafstotende eigenschappen, wat kan leiden tot structurele schade. Regelmatige inspectie helpt om te bepalen of een volledige vervanging nodig is of dat reparaties voldoende zijn.

Stappen voor een succesvolle vervanging

Een succesvolle vervanging van een plat dak vereist nauwkeurige planning en uitvoering. Begin met een grondige inspectie en voorbereiding van het huidige dak. Vervolgens moet het oude materiaal veilig worden verwijderd, waarbij rekening wordt gehouden met milieuvoorschriften. Daarna kan het nieuwe dak zorgvuldig worden aangebracht, inclusief isolatie en waterdichte laag.

Het vervangen van een plat dak omvat meerdere stappen die zorgvuldig moeten worden uitgevoerd. Begin met een grondige inspectie van de huidige staat van het dak om mogelijke problemen te identificeren. Vervolgens moet het oude materiaal veilig verwijderd worden, waarbij rekening wordt gehouden met milieuvoorschriften en mogelijke gevaren. Daarna komt de fase van het aanbrengen van nieuwe materialen, hierbij worden zowel isolatie als een waterdichte laag toegevoegd om duurzaamheid en bescherming te garanderen. Zorg ervoor dat het hele proces wordt uitgevoerd door gekwalificeerde professionals om veiligheid en kwaliteit te waarborgen.

Onderhoud plat dak

Een plat dak vereist regelmatig onderhoud om zijn levensduur te verlengen en ervoor te zorgen dat uw dak bestand blijft tegen de elementen. Zonder de juiste verzorging kunnen kleine beschadigingen leiden tot grote, kostbare reparaties. In deze gids delen we essentiële tips en adviezen om uw platte dak in topconditie te houden.

Regelmatig onderhoud voor een lange levensduur

Niets verlengt de levensduur van uw platte dak meer dan consistent en regelmatig onderhoud. Controleer net als pannendaken minstens tweemaal per jaar op potentiële problemen en verwijder puin zoals bladeren en takken. Door deze routine te volgen, kunt u kleine problemen vroegtijdig opsporen en repareren voordat ze uitgroeien tot grote, dure problemen.

Tips voor het voorkomen van schade en problemen

Het voorkomen van schade aan uw platte dak is essentieel om dure reparaties te vermijden. Hier zijn enkele tips om uw dak in topconditie te houden:

  • Verwijder regelmatig bladeren en ander puin van het dak.
  • Controleer op scheuren en lekkages na elke hevige storm.
  • Zorg ervoor dat de waterafvoer niet verstopt is en vrij kan stromen.

Knowing deze kleine maatregelen kunnen grote schade voorkomen en uw dak structureel gezond houden.

Meer info over het voorkomen van schade en problemen: Door regelmatige inspecties en onderhoud kunt u de levensduur van uw platte dak aanzienlijk verlengen. Vergeet niet om de naden en randen periodiek te controleren, omdat dit zwakke punten kunnen zijn. Daarnaast is het een goed idee om een professional in te schakelen voor een jaarlijkse inspectie, vooral na harde stormen of andere weersomstandigheden die schade kunnen veroorzaken.

  • Controleer de waterdichting van uw dak regelmatig.
  • Houd de dakgoten schoon en vrij van verstoppingen.
  • Laat een expert periodiek de algemene conditie van het dak beoordelen.

Knowing dat een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen grote problemen kunnen voorkomen, blijft uw dak jarenlang veilig en effectief.

Ruim 14.573 klanten hebben hun dak bij ons laten repareren

Willem Wijnhout
Willem Wijnhout
Lees verder
Zeer goede ervaringen met de dakinspecteur. Een daklekkage was snel en adequaat opgelost. Dezelfde dag nog langsgekomen en gerepareerd. Verborgen gebreken werden netjes gemeld door Nick inclusief een oplossingsrichting met prijskaartje. Dit leidde tot wat meerwerk. Van begin tot het einde is alles soepel verlopen en gerepareerd. Bedankt mannen
Fons Liebregts
Fons Liebregts
Lees verder
Wij zijn bijzonder tevreden over zowel de klantvriendelijkheid als de deskundigheid van De dakinspecteur. In de begeleiding van het door de storm beschadigde dak hebben zij alles uit handen genomen wat betreft de sloop en opbouw. Kortom, complimenten en een aanrader! Een groot team met vakmensen klaarde de klus in 2 dagen en ruimde ontstane rotzooi op stoepen systematisch op.
Piet Fenter
Piet Fenter
Lees verder
Nick komt zijn afspraken na en als er iets tussenkomt dan neemt hij contact op. Binnen een week na de offerte ging hij al aan de slag met zijn team en was het binnen een week klaar. daken liggen er strak op en ze ruimen alles netjes op. misschien niet de goedkoopste, maar goede service en kwaliteit voor je dak.
Martijn Geutjes
Martijn Geutjes
Lees verder
Klantvriendelijk, zijn afspraken nagekomen, snelle (re) actie, duidelijke offerte en factuur, snelle aanvang werkzaamheden. Samengevat een positieve ervaring met de dakinspecteur. De jongens waren binnen 3 uur na het melden al op het dak aanwezig. Daarna gelijk vrijblijvend een offerte gekregen. Opdracht is ze gegund.
Ma ni
Ma ni
Lees verder
Na een grondige dakinspectie werd aan de hand van foto's uitgelegd wat er aan de hand was en welke oplossingrichting(en) er waren. Een eerlijk en helder advies met een prima offerte waren aanleiding om met De Dakinspecteur in zee te gaan voor vernieuwing van het pannendak van ons huis, dakraam en het platte dak van de aanbouw.
Akram Sabouni
Akram Sabouni
Lees verder
De Dakinspecteur is heel flexibel geweest bij onze opdracht en heeft uiteindelijk wat later dan gepland het werk conform afspraak uitgevoerd. Daarbij is de offerte gehanteerd. de communicatie is helder en altijd beleefd. Dit geeft een goed gevoel en vertrouwen. Onze wensen zijn in goed overleg en ben binnen de technische mogelijkheden uitgevoerd uitgevoerd.
Nick Van dijk
Nick Van dijk
Lees verder
Tijdens de storm (Ciara) waren een heleboel dakpannen van mijn dak gewaaid. Vanochtend waren David en Ricardo al bezig met nieuwe dakpannen te plaatsen. Daarnaast wezen ze me op schade bij mijn dakramen en hebben bij één een spoedreparatie uitgevoerd op lekkage te voorkomen. Daarnaast kreeg ik ook nog advies over het indienen van de schade bij de verzekering.
Wouter Straatman
Wouter Straatman
Lees verder
De dakbedekking van onze aanbouw was aan vervanging toe. Hierbij besloten om dit te laten vervangen door De Dakinspecteur vanwege de goede recensies op internet, de specialisatie en ervaring in daken. De offerte was zeer gedetailleerd en alle vragen erover zijn netjes beantwoord door Nick. Zeer vriendelijk en vakkundig!Kortom: Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Bert Timmers
Bert Timmers
Lees verder
Na de regen van afgelopen weken druppelde het water naar binnen.De lekkage bleek ontstaan door oude dakbedekking. Na een tijdelijke noodoplossing heeft De Dakinspecteur een aantal dagen geleden onze dakbedekking van het platte dak vervangen en is de lekkage verholpen. Nogmaals dank voor de snelle hulp Nicky! We zijn er blij mee. Vandaar ook de recensie, die mag je plaatsen.
Wim Bok
Wim Bok
Lees verder
Super werk geleverd! Ondanks de jonge leeftijd van deze ondernemers hebben zij goed gewerkt en de indruk achtergelaten verstand van zaken te hebben! Kan hen een ieder aanbevelen! Ik ben heel tevreden en blij met het werk van David en Ricardo. Al met al dik tevreden en ik kan deze partij dan ook aanbevelen. Reistijd was ongeveer 1 uur maar prijs deed het niet onder voor andere.
Rens De fvet
Rens De fvet
Lees verder
Ben tevreden over de werkzaamheden, de mannen leveren goed en net werk, ze zijn bekwaam, eerlijk, vriendelijk en hardwerkend. Prijs offerte en rekening zijn gelijk en duidelijk. Op basis van het aantal uren viel het bedrag nog mee. Dit hadden we iets hoger ingeschat. Ik zal ze voor de volgende klus ook zeker vragen en kan anderen ze ook aanbevelen. A+
Vorige
Volgende

Soorten daksystemen

Geschiedenis van ‘daksystemen’.

De evolutie van daksystemen is een intrigerende reis door de tijd, die teruggaat tot de oude beschavingen. Van rieten daken in dorpen en steden tot de indrukwekkende bouwwerken van de Romeinen; dakbedekking speelde altijd een sleutelrol in architectuur. Platte daken hebben bewezen een tijdloos en duurzaam ontwerp te zijn dat door de eeuwen heen overleefde en met de moderniteit meeging.

Moderne ontwikkelingen in daksystemen

In de huidige tijd zien we een opwindende golf van innovaties in daksystemen die zowel functionaliteit als esthetiek bevorderen. Geavanceerde materialen en groene technologieën worden gecombineerd om duurzame en milieuvriendelijke oplossingen te creëren. Hiermee verandert de manier waarop we naar platte daken kijken en hun rol in stadslandschappen.

Moderne ontwikkelingen in daksystemen hebben geleid tot de opkomst van energie-efficiënte en vierseizoenenbestendige oplossingen. Groene daken, voorzien van vegetatie, helpen bij het reguleren van temperaturen en het verminderen van regenwaterafvoer, terwijl zonnepanelen energie kosten effectief reduceren. Dergelijke systemen bieden niet alleen praktische voordelen, maar dragen ook bij aan een gezondere leefomgeving. Innovaties zoals waterdichte membraantechnologie hebben de betrouwbaarheid van platte daken aanzienlijk verbeterd, waardoor ze minder vatbaar zijn voor lekkages en beschadigingen.

Daken met zonnepanelen

Voordelen van zonnepanelen op platte daken

Platte daken bieden een uitstekende basis voor de installatie van zonnepanelen. Het belangrijkste voordeel is de volledige controle over de hoek waarin de zonnepanelen worden geplaatst, wat kan leiden tot een maximale zonopname en een hogere energieopbrengst. Daarnaast zijn platte daken vaak gemakkelijk toegankelijk, waardoor installatie en onderhoud eenvoudiger en veiliger zijn. Een milieuvriendelijke keuze, zonnepanelen verminderen de CO2-uitstoot en dragen bij aan een duurzame toekomst.

Installatie en onderhoud van zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen op platte daken vereist enige specialistische kennis en zorg. Vanwege de unieke structuur van platte daken moeten zonnepanelen correct worden gepositioneerd en beveiligd om ervoor te zorgen dat ze tegen wind en andere weersomstandigheden bestand zijn. Regelmatig onderhoud is essentieel om de efficiëntie en levensduur van de zonnepanelen te waarborgen.

Een deskundige aanpak is essentieel bij het installeren en onderhouden van zonnepanelen op platte daken. Ongeschoolde pogingen kunnen leidingen beschadigen, waardoor lekkages en grotere problemen kunnen ontstaan. Professionele installateurs zorgen voor een optimale plaatsing en bevestiging van de panelen, waarbij ze rekening houden met factoren zoals de zwaartekracht, windbelasting en waterafvoer. Regelmatig onderhoud omvat het reinigen van de panelen en het controleren van elektrische verbindingen om veiligheid en efficiëntie te garanderen.

Gratis eerste dakinspectie

Bent u benieuwd of uw dak nog in goede staat is? Laat uw dak de eerste keer gratis en vrijblijvend door ons controleren en voorkom extra kosten door achterstallig onderhoud.

Vertrouwen en vakmanschap

Vertrouwen, vakmanschap en klantenservice staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan dan ook te werk in de overtuiging dat een duurzame relatie met onze klant bij onze hoogste prioriteiten behoort.

24/7 daklekkageservice

Bij lekkages is het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt om te voorkomen dat kleine lekkages grote gevolgen hebben. Speciaal hiervoor is er altijd iemand bereikbaar voor spoedgevallen.

Tevredenheidsgarantie

Bij ons staat kwaliteit voorop! We maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en geven op al onze werkzaamheden Tevredenheidsgarantie.

Groene daken

Definitie en voordelen van groene daken

Groene daken, ook wel vegetatiedaken genoemd, zijn daken bedekt met vegetatie en planten. Ze bieden talrijke voordelen, zoals isolatieverbetering, verlenging van de levensduur van het dak, en vermindering van regenwaterafvoer. Daarnaast dragen groene daken bij aan de biodiversiteit en verbeteren ze de luchtkwaliteit in stedelijke gebieden.

Soorten planten en materialen voor groene daken

Voor de aanleg van groene daken wordt vaak gebruik gemaakt van sedumplanten, kruiden, grassen en bloemen. Materialen zoals speciale substraatlagen en drainagekratten worden gebruikt om een gezonde groeiomgeving te creëren en het gewicht efficiënt te verdelen.

Er zijn verschillende soorten planten die geschikt zijn voor groene daken, afhankelijk van de gewenste esthetiek en het onderhoudsniveau. Sedumplanten zijn bijvoorbeeld geliefd vanwege hun lage onderhoud en droogtetolerantie, terwijl kruiden en grassen een rijkere vegetatie en extra biodiversiteit bieden. Het is cruciaal om de juiste materiaallagen te gebruiken, zoals lichte, goed doorlatende substraten, die vocht vasthouden zonder het dak te zwaar te belasten. Bovendien bevorderen drainagekratten een efficiënte waterafvoer, wat essentieel is om plantensukkeling en waterophoping te voorkomen.

Waterbufferende daken

Werking en voordelen van waterbufferende daken

Waterbufferende daken, ook wel bekend als retentiedaken, zijn ontworpen om regenwater op te vangen en tijdelijk op te slaan. Dit type dak vermindert de afvoer van regenwater naar het riool, waardoor overbelasting tijdens hevige regenval wordt voorkomen. Hierdoor wordt het risico op overstromingen aanzienlijk verkleind en helpt het bij het reguleren van de stedelijke watervoorziening. Bovendien verbetert het de isolatie van het gebouw en kan het bijdragen aan de biodiversiteit door een ondersteunende omgeving te bieden voor planten en dieren.

Toepassingen en voorbeelden van waterbufferende daken

Waterbufferende daken kunnen op verschillende manieren worden toegepast, afhankelijk van de context en behoeften. Ze worden veelvuldig ingezet in stedelijke gebieden waar ruimte schaars is en waar de efficiëntie van regenwaterbeheer cruciaal is. Zo zijn veel moderne kantoren en appartementencomplexen voorzien van deze duurzame dakoplossing, waardoor zowel gebouwbeheerders als bewoners profiteren van de voordelen. Deze daken kunnen ook esthetisch worden ingericht, met groene beplanting die zorgt voor een natuurlijke uitstraling en meer leefbaarheid in het stedelijke landschap.

Een treffend voorbeeld is het stadskantoor in Rotterdam, waar een waterbufferend dak niet alleen functioneert als een efficiënt watermanagementsysteem, maar ook als een groene oase midden in de drukke stad. Dit innovatieve ontwerp voorkomt overstromingen in de benedenliggende straten bij hevige regenval en bevordert tegelijkertijd de stedelijke biodiversiteit. De planten en bloemen die hier groeien, creëren een rustgevende omgeving voor de gebruikers van het gebouw en trekken ook verschillende insecten en vogels aan, wat bijdraagt aan een divers eco-systeem midden in de stad.

Ruim 14.573 klanten hebben hun dak bij ons laten repareren

Willem Wijnhout
Willem Wijnhout
Lees verder
Zeer goede ervaringen met de dakinspecteur. Een daklekkage was snel en adequaat opgelost. Dezelfde dag nog langsgekomen en gerepareerd. Verborgen gebreken werden netjes gemeld door Nick inclusief een oplossingsrichting met prijskaartje. Dit leidde tot wat meerwerk. Van begin tot het einde is alles soepel verlopen en gerepareerd. Bedankt mannen
Fons Liebregts
Fons Liebregts
Lees verder
Wij zijn bijzonder tevreden over zowel de klantvriendelijkheid als de deskundigheid van De dakinspecteur. In de begeleiding van het door de storm beschadigde dak hebben zij alles uit handen genomen wat betreft de sloop en opbouw. Kortom, complimenten en een aanrader! Een groot team met vakmensen klaarde de klus in 2 dagen en ruimde ontstane rotzooi op stoepen systematisch op.
Piet Fenter
Piet Fenter
Lees verder
Nick komt zijn afspraken na en als er iets tussenkomt dan neemt hij contact op. Binnen een week na de offerte ging hij al aan de slag met zijn team en was het binnen een week klaar. daken liggen er strak op en ze ruimen alles netjes op. misschien niet de goedkoopste, maar goede service en kwaliteit voor je dak.
Martijn Geutjes
Martijn Geutjes
Lees verder
Klantvriendelijk, zijn afspraken nagekomen, snelle (re) actie, duidelijke offerte en factuur, snelle aanvang werkzaamheden. Samengevat een positieve ervaring met de dakinspecteur. De jongens waren binnen 3 uur na het melden al op het dak aanwezig. Daarna gelijk vrijblijvend een offerte gekregen. Opdracht is ze gegund.
Ma ni
Ma ni
Lees verder
Na een grondige dakinspectie werd aan de hand van foto's uitgelegd wat er aan de hand was en welke oplossingrichting(en) er waren. Een eerlijk en helder advies met een prima offerte waren aanleiding om met De Dakinspecteur in zee te gaan voor vernieuwing van het pannendak van ons huis, dakraam en het platte dak van de aanbouw.
Akram Sabouni
Akram Sabouni
Lees verder
De Dakinspecteur is heel flexibel geweest bij onze opdracht en heeft uiteindelijk wat later dan gepland het werk conform afspraak uitgevoerd. Daarbij is de offerte gehanteerd. de communicatie is helder en altijd beleefd. Dit geeft een goed gevoel en vertrouwen. Onze wensen zijn in goed overleg en ben binnen de technische mogelijkheden uitgevoerd uitgevoerd.
Nick Van dijk
Nick Van dijk
Lees verder
Tijdens de storm (Ciara) waren een heleboel dakpannen van mijn dak gewaaid. Vanochtend waren David en Ricardo al bezig met nieuwe dakpannen te plaatsen. Daarnaast wezen ze me op schade bij mijn dakramen en hebben bij één een spoedreparatie uitgevoerd op lekkage te voorkomen. Daarnaast kreeg ik ook nog advies over het indienen van de schade bij de verzekering.
Wouter Straatman
Wouter Straatman
Lees verder
De dakbedekking van onze aanbouw was aan vervanging toe. Hierbij besloten om dit te laten vervangen door De Dakinspecteur vanwege de goede recensies op internet, de specialisatie en ervaring in daken. De offerte was zeer gedetailleerd en alle vragen erover zijn netjes beantwoord door Nick. Zeer vriendelijk en vakkundig!Kortom: Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Bert Timmers
Bert Timmers
Lees verder
Na de regen van afgelopen weken druppelde het water naar binnen.De lekkage bleek ontstaan door oude dakbedekking. Na een tijdelijke noodoplossing heeft De Dakinspecteur een aantal dagen geleden onze dakbedekking van het platte dak vervangen en is de lekkage verholpen. Nogmaals dank voor de snelle hulp Nicky! We zijn er blij mee. Vandaar ook de recensie, die mag je plaatsen.
Wim Bok
Wim Bok
Lees verder
Super werk geleverd! Ondanks de jonge leeftijd van deze ondernemers hebben zij goed gewerkt en de indruk achtergelaten verstand van zaken te hebben! Kan hen een ieder aanbevelen! Ik ben heel tevreden en blij met het werk van David en Ricardo. Al met al dik tevreden en ik kan deze partij dan ook aanbevelen. Reistijd was ongeveer 1 uur maar prijs deed het niet onder voor andere.
Rens De fvet
Rens De fvet
Lees verder
Ben tevreden over de werkzaamheden, de mannen leveren goed en net werk, ze zijn bekwaam, eerlijk, vriendelijk en hardwerkend. Prijs offerte en rekening zijn gelijk en duidelijk. Op basis van het aantal uren viel het bedrag nog mee. Dit hadden we iets hoger ingeschat. Ik zal ze voor de volgende klus ook zeker vragen en kan anderen ze ook aanbevelen. A+
Vorige
Volgende
Platte daken

Luchtzuiverende daken

Werking en voordelen van luchtzuiverende daken

Luchtzuiverende daken zijn ontworpen om de luchtkwaliteit te verbeteren door schadelijke stoffen uit de atmosfeer te verwijderen. Deze daken zijn vaak bedekt met planten die specifieke eigenschappen hebben om verontreinigingen te absorberen en om te zetten in minder schadelijke stoffen. Naast deze milieuvoordelen creëren ze ook een koeler microklimaat, wat kan helpen bij het verminderen van het hitte-eiland effect in stedelijke gebieden. Dit maakt ze niet alleen een ecologische keuze, maar ook een functionele toevoeging aan elk gebouw.

Toepassingen en voorbeelden van luchtzuiverende daken

Luchtzuiverende daken vinden steeds meer toepassingen in zowel residentiële als commerciële gebouwen. Ze zijn bijzonder populair in dichtbevolkte steden waar luchtvervuiling een groot probleem is. Een goed voorbeeld hiervan is de stad Rotterdam, waar verschillende gebouwen nu zijn uitgerust met deze innovatieve dakbedekkingen. Niet alleen dragen deze daken bij aan een gezondere leefomgeving, maar ze verhogen ook de estetische waarde van het gebouw.

De toepassingen van luchtzuiverende daken gaan verder dan alleen milieuvriendelijke luxe. Deze daken worden strategisch ingezet op openbare gebouwen, scholen, en zelfs parkeergarages om de impact van luchtvervuiling te verminderen. Door het absorberen van gevaarlijke deeltjes zoals fijnstof en stikstofoxiden, helpen ze bij het creëren van een schoon en veilig leefklimaat. In steden zoals Amsterdam worden luchtzuiverende daken gecombineerd met regenwateropvangsystemen om dubbele voordelen te bieden: zuivering van de lucht en het behoud van waterbronnen.

Witte daken

Werking en voordelen van witte daken

Witte daken, ook bekend als reflecterende daken, werken door zonlicht en warmte terug te kaatsen in plaats van deze te absorberen. Dit resulteert in koelere binnentemperaturen, wat vooral voordelig is in stedelijke gebieden waar de warmte-eilandeffecten aanzienlijk zijn. Het belangrijkste voordeel van witte daken is de aanzienlijke energiebesparing die ze kunnen bieden door de behoefte aan airconditioning te verminderen. Daarnaast dragen ze bij aan een langere levensduur van dakbedekkingen door minder thermische stress.

Toepassingen en voorbeelden van witte daken

Witte daken worden steeds vaker toegepast op grote commerciële gebouwen, scholen, en zelfs woonhuizen. Een sprekend voorbeeld is te vinden in de grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam, waar duizenden vierkante meters dak al zijn omgezet in witte daken. Deze daken zijn vaak voorzien van special reflecterende coatings die de effectiviteit van het terugkaatsen van zonlicht maximaliseren, wat bewijst hoe functioneel ze kunnen zijn in verschillende omgevingen.

Deze toepassingen demonstreren de veelzijdigheid en effectiviteit van witte daken. In stedelijke gebieden waar de temperatuur vaak hoger is dan in omliggende landelijke gebieden, bieden witte daken een eenvoudige en economische oplossing om de binnentemperatuur te verlagen en energie te besparen. Bedrijven en instellingen zien steeds vaker de voordelen in van deze milieuvriendelijke optie, waardoor witte daken een prominente plaats innemen in het moderne stedelijke landschap.

Gratis eerste dakinspectie

Bent u benieuwd of uw dak nog in goede staat is? Laat uw dak de eerste keer gratis en vrijblijvend door ons controleren en voorkom extra kosten door achterstallig onderhoud.

Vertrouwen en vakmanschap

Vertrouwen, vakmanschap en klantenservice staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan dan ook te werk in de overtuiging dat een duurzame relatie met onze klant bij onze hoogste prioriteiten behoort.

24/7 daklekkageservice

Bij lekkages is het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt om te voorkomen dat kleine lekkages grote gevolgen hebben. Speciaal hiervoor is er altijd iemand bereikbaar voor spoedgevallen.

Tevredenheidsgarantie

Bij ons staat kwaliteit voorop! We maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en geven op al onze werkzaamheden Tevredenheidsgarantie.

Platte daken

Brandveilige daken

Werking en voordelen van brandveilige daken

De werking van brandveilige daken is essentieel om de veiligheid van gebouwen te waarborgen. Deze daken zijn ontworpen om te voorkomen dat brand zich snel verspreidt en bieden extra bescherming aan de onderliggende structuren. Dankzij speciale materialen en technieken, zoals brandvertragende isolatie en hittebestendige membranen, kunnen brandveilige daken de impact van een brand aanzienlijk verminderen. Dit biedt niet alleen gemoedsrust, maar kan ook levens redden in noodsituaties.

Toepassingen en voorbeelden van brandveilige daken

Brandveilige daken worden steeds vaker toegepast in diverse soorten gebouwen, van woningen tot industriële panden. Een mooi voorbeeld is het gebruik ervan in ziekenhuizen, waar de veiligheid van patiënten en personeel de hoogste prioriteit heeft. Ook kantoren en scholen profiteren van deze technologie, waarbij de investering in een brandveilig dak talloze voordelen biedt.

De toepassing van brandveilige daken is cruciaal in situaties waar de risico’s hoog zijn. Ze bieden onmisbare bescherming voor plaatsen waar veel mensen samenkomen, zoals winkelcentra en sportarena’s. Met de juiste materialen en installatie kunnen brandveilige daken niet alleen de veiligheid verhogen maar ook de potentiële schade beperken. Dit maakt ze een verstandige keuze voor iedereen die de veiligheid van hun pand serieus neemt. De juiste voorzorgsmaatregelen kunnen immers levens redden en de verspreiding van vernietigende vlammen beperken.

Geïsoleerde daken

Werking en voordelen van geïsoleerde daken

Geïsoleerde daken zijn essentieel voor het creëren van een energie-efficiënte leefomgeving. De isolatielaag zorgt ervoor dat warmteverlies tijdens koude maanden wordt beperkt en houdt koelte vast in de zomer. Het resultaat is een constante, comfortabelere binnentemperatuur en een aanzienlijke besparing op energiekosten. Daarnaast bieden geïsoleerde daken ook geluidsisolatie, wat het woongenot verder verhoogt. Door de isolatie van platte daken te verbeteren, kan men ook bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Toepassingen en voorbeelden van geïsoleerde daken

Geïsoleerde daken worden breed toegepast, zowel in woonhuizen, kantoorgebouwen als industriële panden. Een goed voorbeeld is het gebruik van groendaken, waarbij planten op de dakbedekking groeien. Dit niet alleen verbetert de thermische prestaties van het dak, maar draagt ook bij aan de biodiversiteit en de waterhuishouding. Ook zonnepaneelinstallaties hebben baat bij goed geïsoleerde daken omdat de isolatie voorkomt dat warmte ontsnapt en op deze manier de efficiëntie van de panelen verhoogt.

Een van de belangrijkste voorbeelden van geïsoleerde daken is te vinden in moderne architectuur, waar esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatiematerialen zoals PIR-platen of glaswol, kunnen architecten en bouwers, zelfs bij complexe dakvormen, zorgen voor uitstekende isolatie en tegelijkertijd moderne, prachtige ontwerpen realiseren. Het is echter van cruciaal belang om tijdens het installeren van zulke daken aandacht te besteden aan goede ventilatie om vochtproblemen te voorkomen en de levensduur van het dak te waarborgen.

Ruim 14.573 klanten hebben hun dak bij ons laten repareren

Willem Wijnhout
Willem Wijnhout
Lees verder
Zeer goede ervaringen met de dakinspecteur. Een daklekkage was snel en adequaat opgelost. Dezelfde dag nog langsgekomen en gerepareerd. Verborgen gebreken werden netjes gemeld door Nick inclusief een oplossingsrichting met prijskaartje. Dit leidde tot wat meerwerk. Van begin tot het einde is alles soepel verlopen en gerepareerd. Bedankt mannen
Fons Liebregts
Fons Liebregts
Lees verder
Wij zijn bijzonder tevreden over zowel de klantvriendelijkheid als de deskundigheid van De dakinspecteur. In de begeleiding van het door de storm beschadigde dak hebben zij alles uit handen genomen wat betreft de sloop en opbouw. Kortom, complimenten en een aanrader! Een groot team met vakmensen klaarde de klus in 2 dagen en ruimde ontstane rotzooi op stoepen systematisch op.
Piet Fenter
Piet Fenter
Lees verder
Nick komt zijn afspraken na en als er iets tussenkomt dan neemt hij contact op. Binnen een week na de offerte ging hij al aan de slag met zijn team en was het binnen een week klaar. daken liggen er strak op en ze ruimen alles netjes op. misschien niet de goedkoopste, maar goede service en kwaliteit voor je dak.
Martijn Geutjes
Martijn Geutjes
Lees verder
Klantvriendelijk, zijn afspraken nagekomen, snelle (re) actie, duidelijke offerte en factuur, snelle aanvang werkzaamheden. Samengevat een positieve ervaring met de dakinspecteur. De jongens waren binnen 3 uur na het melden al op het dak aanwezig. Daarna gelijk vrijblijvend een offerte gekregen. Opdracht is ze gegund.
Ma ni
Ma ni
Lees verder
Na een grondige dakinspectie werd aan de hand van foto's uitgelegd wat er aan de hand was en welke oplossingrichting(en) er waren. Een eerlijk en helder advies met een prima offerte waren aanleiding om met De Dakinspecteur in zee te gaan voor vernieuwing van het pannendak van ons huis, dakraam en het platte dak van de aanbouw.
Akram Sabouni
Akram Sabouni
Lees verder
De Dakinspecteur is heel flexibel geweest bij onze opdracht en heeft uiteindelijk wat later dan gepland het werk conform afspraak uitgevoerd. Daarbij is de offerte gehanteerd. de communicatie is helder en altijd beleefd. Dit geeft een goed gevoel en vertrouwen. Onze wensen zijn in goed overleg en ben binnen de technische mogelijkheden uitgevoerd uitgevoerd.
Nick Van dijk
Nick Van dijk
Lees verder
Tijdens de storm (Ciara) waren een heleboel dakpannen van mijn dak gewaaid. Vanochtend waren David en Ricardo al bezig met nieuwe dakpannen te plaatsen. Daarnaast wezen ze me op schade bij mijn dakramen en hebben bij één een spoedreparatie uitgevoerd op lekkage te voorkomen. Daarnaast kreeg ik ook nog advies over het indienen van de schade bij de verzekering.
Wouter Straatman
Wouter Straatman
Lees verder
De dakbedekking van onze aanbouw was aan vervanging toe. Hierbij besloten om dit te laten vervangen door De Dakinspecteur vanwege de goede recensies op internet, de specialisatie en ervaring in daken. De offerte was zeer gedetailleerd en alle vragen erover zijn netjes beantwoord door Nick. Zeer vriendelijk en vakkundig!Kortom: Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Bert Timmers
Bert Timmers
Lees verder
Na de regen van afgelopen weken druppelde het water naar binnen.De lekkage bleek ontstaan door oude dakbedekking. Na een tijdelijke noodoplossing heeft De Dakinspecteur een aantal dagen geleden onze dakbedekking van het platte dak vervangen en is de lekkage verholpen. Nogmaals dank voor de snelle hulp Nicky! We zijn er blij mee. Vandaar ook de recensie, die mag je plaatsen.
Wim Bok
Wim Bok
Lees verder
Super werk geleverd! Ondanks de jonge leeftijd van deze ondernemers hebben zij goed gewerkt en de indruk achtergelaten verstand van zaken te hebben! Kan hen een ieder aanbevelen! Ik ben heel tevreden en blij met het werk van David en Ricardo. Al met al dik tevreden en ik kan deze partij dan ook aanbevelen. Reistijd was ongeveer 1 uur maar prijs deed het niet onder voor andere.
Rens De fvet
Rens De fvet
Lees verder
Ben tevreden over de werkzaamheden, de mannen leveren goed en net werk, ze zijn bekwaam, eerlijk, vriendelijk en hardwerkend. Prijs offerte en rekening zijn gelijk en duidelijk. Op basis van het aantal uren viel het bedrag nog mee. Dit hadden we iets hoger ingeschat. Ik zal ze voor de volgende klus ook zeker vragen en kan anderen ze ook aanbevelen. A+
Vorige
Volgende

Herbruikbare daken

Als we onze ogen op de horizon richten, zien we een toekomst waarin daken niet langer beperkte ruimte zijn, maar levende elementen van het stedelijke landschap. Herbruikbare daken bieden ons een blik op deze harmonieuze toekomst, waar onze bouwstructuren samenleven met de natuur.

Werking en voordelen van herbruikbare daken

Herbruikbare daken zijn ontworpen om materialen te hergebruiken en de cyclus van de bouwindustrie te sluiten. Deze daken maken gebruik van modulaire componenten die eenvoudig kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften en nieuwe technologieën. Bovendien dragen ze bij aan vermindering van afval en bevordering van duurzaamheid.

Toepassingen en voorbeelden van herbruikbare daken

Herbruikbare daken kunnen op talloze manieren worden ingezet. Zo zijn er stedelijke boerderijen die bovenop commerciële gebouwen bloeien, of educatieve tuinen waar kinderen kunnen leren over de natuur. Ook zien we innovatieve kantoorruimtes ontstaan, die functioneren als groene oases in een stedelijke jungle. De veelzijdigheid biedt talrijke voordelen en stelt ons in staat om onze leefruimte optimaal te benutten.

De impact van herbruikbare daken is zowel praktisch als esthetisch. Levende daken met vegetatie kunnen isolatie bieden, stormwaterbeheer verbeteren en zelfs de luchtkwaliteit optimaliseren. Het is echter belangrijk om te beseffen dat deze daken, net als elke technologische innovatie, potentieel gevaarlijk kunnen zijn als ze niet correct worden geïnstalleerd of onderhouden. Desondanks blijft de positieve impact overweldigend, met de transformatie van stedelijke gebieden naar groene en duurzame oases.

FAQ

Wat zijn de voordelen van een plat dak?

Platte daken bieden extra bruikbare ruimte, zoals een dakterras of tuin, en zijn vaak goedkoper te installeren dan schuine daken.

De levensduur van een plat dak varieert afhankelijk van het materiaal en de onderhoudsfrequentie, maar gemiddeld gaat een plat dak tussen de 20 en 30 jaar mee.

Veelgebruikte materialen zijn EPDM-rubber, bitumen, PVC en TPO. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen wat betreft duurzaamheid, kostprijs en installatiegemak.

Regelmatig onderhoud omvat het verwijderen van vuil en bladeren, het controleren op scheuren en lekkages, en het schoonmaken van de waterafvoeren. Professionele inspecties worden aanbevolen om grotere problemen te voorkomen.

De kosten voor het vervangen van een plat dak variëren afhankelijk van de gebruikte materialen, de grootte van het dak en de arbeidskosten. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €70 en €120 per vierkante meter.

Om lekkages te voorkomen, is het belangrijk om een kwalitatief hoogstaand dakbedekkingsmateriaal te gebruiken, regelmatig onderhoud uit te voeren en een goede afwatering te garanderen. Bovendien kan het aanbrengen van een extra beschermlaag helpen om waterinfiltratie te verminderen.

Platte daken kunnen energiezuinig zijn, vooral als ze goed geïsoleerd zijn. Groene daken of daken met zonnepanelen kunnen de energie-efficiëntie verder verhogen door natuurlijke isolatie te bieden en duurzame energie op te wekken.

Gratis eerste dakinspectie

Bent u benieuwd of uw dak nog in goede staat is? Laat uw dak de eerste keer gratis en vrijblijvend door ons controleren en voorkom extra kosten door achterstallig onderhoud.

Vertrouwen en vakmanschap

Vertrouwen, vakmanschap en klantenservice staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan dan ook te werk in de overtuiging dat een duurzame relatie met onze klant bij onze hoogste prioriteiten behoort.

24/7 daklekkageservice

Bij lekkages is het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt om te voorkomen dat kleine lekkages grote gevolgen hebben. Speciaal hiervoor is er altijd iemand bereikbaar voor spoedgevallen.

Tevredenheidsgarantie

Bij ons staat kwaliteit voorop! We maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en geven op al onze werkzaamheden Tevredenheidsgarantie.

Dakdekkersbedrijf DDI

Vraag Direct een Vrijblijvende Offerte aan

WIJ REKENEN GEEN VOORRIJKOSTEN VOOR EEN GRATIS DAKINSPECTIE
Aanvraag bijna voltooid... 70%

WACHT!! Je bent vergeten een GRATIS Dakinspectie aan te vragen!